Juan Tur

Alimentació

Juan Tur

Licorer/a

PRODUCTES

Licors artesanals.

649 192 285juantur@canfluxa.com

XARXES SOCIALS

L’eivissenc Juan Fluxà fundà l’empresa familiar Destilerías Ibiza amb la finalitat de promocionar la riquesa dels productes més tradicionals de la terra i de la mar eivissencs, com les herbes i els licors, revestits de modernitat per poder gaudir-los a través dels cinc sentits.

Destilerías Ibiza va néixer de la passió per la terra, les plantes autòctones i el treball artesanal que Juan va anar adquirint amb els anys en el seu entorn familiar. La tradició eivissenca enamorà Juan Fluxà per convertir-lo en un dels majors defensors dels productes locals de l’illa.

Així començà l’aventura d’aquest jove empresari eivissenc i la seua determinació per aconseguir embotellar el cor del bosc eivissenc de forma absolutament natural i artesanal. D’aquest procés va aconseguir la seua reeixida fórmula familiar d’herbes eivissenques (amb denominació d’origen), que ha passat, amb nota, el tast dels pagesos de més experiència.

L’empresa Fluxà està en constant procés d’innovació i desenvolupament de nous productes mesclant aromes, sabors i textures que acostin l’illa de la forma més saborosa i embriagadora per a qui vulgui tastar-los.

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Altres llocs

Botigues La Sirena

Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Alimentació
+
Apicultor/a

Vicent Marí Torres

Alimentació
+
Melmelader/a

Belén Alonso Millet

Alimentació
+
Apicultor/a

Paul Lucian Falticska

Alimentació
+
Licorer/a

Fernando Ferrer Cardona