Mieles Ibiza FALTICSKA®

Alimentació

Paul Lucian Falticska

Apicultor/a

PRODUCTES

Gelea reial, pròpolis, pol·len i mel.

647010904640196902info@mielesibiza.com

XARXES SOCIALS

FALTICSKA és una família d’apicultors a Eivissa que mitjançant l’esforç que fa en conjunt amb les abelles ha arribat a obtenir uns productes sorprenents, guanyant fins i tot el Primer Premi com la millor mel de les Illes Balears en el VII Concurs de Mels de les Illes Balears.

Mels Eivissa FALTICSKA® és el resultat de molt d’esforç, i és que tot va començar uns anys endarrere, quan, per circumstàncies de la vida, la família es va veure obligada a emigrar a l’illa, desconeguda per a ells. «Record que des de primerenca edat m’agradava ajudar el meu pare en això de l’apicultura encara que puc dir-vos que a cap de nosaltres no ens agradava tenir un vincle directe amb les abelles (per les conseqüències doloroses que aquest fet podria causar).

El regne de les abelles és un àmbit ple de pau i tolerància, on tot es basa en la convivència harmònica, on tots i cada un dels individus coneixen el seu lloc, els seus drets i també les seues obligacions», declara Paul.

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Els nostres productes es poden trobar en la majoria de comerços de l’illa d’Eivissa i Formentera, entrant en la nostra pàgina web www.mielesibiza.com pot trobar un mapa amb tots els punts de venda. Fent clic en un determinat punt de venda pot obtenir les coordenades GPS per a arribar a l’establiment.

Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Alimentació
+
Licorer/a

Juan Tur

Alimentació
+
Licorer/a

Fernando Ferrer Cardona

Alimentació
+
Melmelader/a

Belén Alonso Millet

Alimentació
+
Apicultor/a

Vicent Marí Torres