Avís Legal

El Consell Insular d’Eivissa, titular del domini https://artesania.conselldeivissa.es/ en compliment del que disposa la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE) i de conformitat amb el que es disposa a les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei orgànica de protecció de dades a Espanya i de les seues normes de desenvolupament, a continuació, es reflecteixen les següents dades:

 

DADES IDENTIFICATIVES:

Nom: Consell Insular d’Eivissa.

CIF: S-0733001-B

Adreça: av. d’Espanya, 49 CP: 07800 – Eivissa (Illes Balears)

Telèfon: 971 195 900

Correu electrònic: info@conselldeivissa.es

 

AVÍS SOBRE PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Els continguts de tota índole inclosos en el lloc web accessible a través de la URL https://artesania.conselldeivissa.es/ inclosos, a títol merament enunciatiu, les imatges, les il·lustracions, les fotografies, els textos, les marques, els logotips oels dissenys són propietat del Consell Insular d’Eivissa i/o d’altres col·laboradors legítims que hi han concedit els corresponents drets d’ús. La propietat industrial i intel·lectual sobre tots els continguts esmentats es troben degudament protegits per la legislació espanyola.

Qualsevol ús total o parcial dels continguts del lloc web consistent en la reproducció, la distribució, la comunicació pública en qualsevol modalitat i per qualsevol mitjà està estrictament prohibida, excepte autorització expressa i per escrit del Consell Insular d’Eivissa.

 

ENLLAÇOS

En el cas que a https://artesania.conselldeivissa.es/ es disposassin enllaços o hipervincles a altres llocs d’Internet, el Consell Insular d’Eivissa no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Consell Insular d’Eivissa assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, la qualitat, la fiabilitat, l’exactitud, l’amplitud, la veracitat, la validesa i la constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d’aquests enllaços o altres llocs d’Internet.

 

MODIFICACIÓ DE LES PRESENTS CONDICIONS I DURADA

El Consell Insular d’Eivissa podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, que seran degudament publicades com aquí apareixen.

La vigència de les citades condicions anirà en funció de la seua exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per unes altres.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

La relació entre CONSELL INSULAR D’EIVISSA i l’USUARI es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat d’Eivissa.