Licores Aniseta

Alimentació

Fernando Ferrer Cardona

Licorer/a

PRODUCTES

Herbes eivissenques, Flor des Camp, Gin 1235, Rumaniseta, Palo i Licor de Llimó de s’Hort.

616286440info@licoresaniseta.com

XARXES SOCIALS

Els seus inicis es remunten a 1925, any en què les primeres de les tres generacions que han anat passant per la història d’aquesta petita i familiar empresa prengueren la decisió de muntar una petita destil·leria en la qual poder fabricar els seus propis licors.

Es tracta dels germans Juan i Vicente Ferrer. Tot va començar uns anys endarrere, quan al barri de la Marina els seus pares tenien una botiga de comestibles i ells amb els anys varen anar adquirint representacions de begudes i aquí es va començar a generar aquesta afició. Productes com les herbes eivissenques, el palo, el vodka, el rom, el tequila, etc. varen ser les primeres begudes que es varen començar a fabricar a la petita destil·leria davant de l’estació marítima d’Eivissa, a l’avinguda de Santa Eulària.

Als anys setanta, la segona generació, amb 14 anys, Fernando Ferrer, nebot de Juan i Vicente, començà a aprendre l’ofici i pocs anys més endavant passà a ser el gerent de l’empresa. La seua motivació, ganes i joventut provocaren que les vendes es disparassin els anys vuitanta i que s’incrementàs notablement la producció de litres de destil·lats diversos.

A més d’això, les necessitats del mercat obligaven a actualitzar-se i adaptar-se a les necessitats del client, cosa que va fer que Fernando invertís en maquinària, en dipòsits i sobretot a continuar perfeccionant i millorant les begudes, a més d’anar introduint sempre novetats al mercat. En l’actualitat, amb gairebé cinquanta anys a l’empresa, la seua gestió continua donant els seus fruits i això els permet poder seguir amb un bon posicionament en el mercat.

Ara és el seu fill David qui porta els últims anys aprenent l’ofici, la tercera generació. Aire fresc que crea un bon binomi en què experiència i joventut permeten un enfocament d’una banda conservador i tradicional però de l’altra renovat. Una petita empresa de gent senzilla, amb amor al que fa i amb ganes de continuar sumant anys, experiències i vivències.

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Online

www.licoresaniseta.es

Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Alimentació
+
Melmelader/a

Belén Alonso Millet

Alimentació
+
Apicultor/a

Vicent Marí Torres

Alimentació
+
Licorer/a

Juan Tur

Alimentació
+
Apicultor/a

Paul Lucian Falticska