K de Kose kose

Teixits i confecció

Ariadna Ferrer

Passamaner/a

PRODUCTES

Joieria tèxtil contemporània, capelleria d’autor i accessoris tèxtils i passamaneries.

605968604kdekosekosecomplementos@gmail.com

XARXES SOCIALS

K de Kose kose es defineix com un laboratori de creació, una marca en què tot és possible i no hi ha límits per a la creació. L’eivissenca Ariadna Ferrer és la dissenyadora i artesana que dona vida al segell més avantguardista de la família Adlib. Especialista en accessoris, desenvolupa dues línies de creació: Privée i Merchandising. La primera, especialitzada en peces úniques d’alta artesania per a passarel·la, esdeveniments exclusius i moda nupcial, en què la joieria contemporània i la capelleria d’autor són les seues apostes més sòlides.

En la seua línia de Merchandising fa edicions limitades que destaquen per la seua capacitat d’adaptació, el seu maneig de diverses tècniques artístiques i artesanals i la seua capacitat per a la personalització.

També en el seu recorregut cal destacar haver treballat per a marques de la talla de Swarovski o G-Star. I el seu treball ha estat en espais de reconegut prestigi per al sector com són el Museu d’Arts Decoratives de Madrid o el Museu del Disseny Hub de Barcelona, a més d’haver exposat a Londres i Nova York. Entre els seus últims treballs podem trobar la creació de l’obra literària: «Érase una vez… Adlib. El bloc de moda más solidario».

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Comerços i mercats

K de Kose Kose
Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Teixits i confecció
+
Modista

Monika Maxim

Teixits i confecció
+
Teixidor/a

Gloria Elena Marín Robledo

Teixits i confecció
+
Brodador/a

Marta Fofi

Teixits i confecció
+
Modista, Patronista

Tony Bonet