Torna el mercat Viu l’artesania al port d’Eivissa amb vint artesans

El Departament de Promoció Econòmica i Empresarial i Cooperació Municipal del Consell d’Eivissa ha presentat aquest dijous la quarta edició de la fira Viu l’artesania, que se celebrarà entre el 14 d’agost i el 24 de setembre al port d’Eivissa, al costat del monument a la gent de la mar, que coorganitzen el Consell Insular i Fecoev. En total quaranta-dos dies de fira que, a més, com ha valorat la consellera del Departament, Maria Fajarnés, «se celebra en plena temporada turística en un punt estratègic com és el port, i que pretén servir d’aparador del treball dels artesans de l’illa».

Fajarnés ha explicat que, en total, al port d’Eivissa hi haurà uns 126 m² de fira, amb oficis com ceramistes, joiers, pintors i escultors, fabricadors de jugarois o que treballen el cuir, entre altres, i ha animat a tothom a participar en una fira «que ens permet gaudir del gran nivell d’artesania que hi ha a la nostra illa».

La presidenta de la Federació d’Artesans de la PIMEEF, Isabel Echávarri, ha destacat la bona ubicació d’aquesta fira. «Sempre ens ha agradat molt el port d’Eivissa per celebrar aquest tipus d’esdeveniments», ha conclòs.

En total hi ha dinou casetes amb vint expositors amb carta d’artesà i/o mestre artesà, dels quals cinc hi participen per primera vegada. La seua participació a la fira és gratuïta. L’horari de la fira és de 19.00 a 00.00 hores, dimecres tancat, i la inauguració serà el dia 14 d’agost a les 19.30 hores.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *