La fira Viu l’Artesania reuneix 20 artesans al port d’Eivissa fins al 24 de setembre

Aquesta fira, impulsada pel Consell d’Eivissa i organitzada per FECOEV, acollirà vint artesans del 14 d’agost al 24 de setembre.

 

El mercat situat al Port d’Eivissa, al costat del monument de la Gent de la Mar, compta amb un total de vint expositors, de les quals cinc hi participaran per primera vegada. Estarà oberta al públic fins al 24 de setembre, tots els dies de 19.00 h fins a mitjanit, excepte els dimecres que estarà tancada. Un any més, es du a terme aquesta iniciativa per brindar l’oportunitat de visibilitzar la labor dels artesans, aquells que comptin amb carta d’artesà o de mestre artesà, amb la finalitat de mostrar el talent local amb què l’illa compta. A més es dona a conèixer de primera mà el procés de disseny, creació i confecció de la pròpia artesania.

 

La fira, impulsada pel Consell d’Eivissa i organitzada per FECOEV, amb la col·laboració de PIMEEF i de l’Autoritat Portuària de Balears, ha estat inaugurada aquest dilluns 14 d’agost a les 19.30 h, amb la participació de la consellera de Promoció Econòmica, Cooperació Municipal i Recursos Humans, María Fajarnés, la regidora de Comerç, Turisme i Mercats de l’Ajuntament d’Eivissa, Laura Planells, el president de PIMEEF, Alfonso Rojo, la presidenta de la Federació d’Artesans de PIMEEF, Isabel Echávarri, la secretària general de PIMEEF, María Ángeles Marí, la primera tinenta alcalde de l’Ajuntament de Sant Josep, Nieves Bonet, el primer tinent d’alcalde de Santa Eulària del Riu, Miguel Tur, i representants de les associacions de vesins de la Marina i el Port, entre altres autoritats.

En plena temporada turística i en una ubicació estratègica, hi haurà quaranta-dos dies durant els quals els artesans i les artesanes mostraran i tendran a la venda les seues creacions de ceràmica, cuir, joieria, pintures, espardenyes, licors i melmelades, entre altres.

 

Una cita anual que s’ha convertit ja en un gran atractiu per a turistes i residents d’Eivissa.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *