Artyfoc

Ornamentació

Jaime Parejo Fornés

Joier/a

PRODUCTES

Joieria contemporània artesanal.

633801188

XARXES SOCIALS

La joieria de Jaime Fornés s’inspira en la terra, en les arrels, en la pedra… A través d’Artyfoc desenvolupa les seues joies d’estil rústic, amb molta força i en les quals podrem sentir l’energia de l’illa en la seua essència més primitiva. En la doma del foc, en la utilització precisa d’aquest element tan màgic, primigeni i transformador realitza la creació de les seues peces. Peces artístiques de joieria contemporània que habiten entre l’emoció i la raó, entre el sentiment i el pensament.

El moment creatiu per a Fornés és d’una llibertat absoluta. Tot val: idees, tècniques, conceptes, èpoques, materials… Tot val com a via d’inspiració i canal de creació.

Va començar en aquest món formant-se com a gemmòleg, gairebé al mateix temps es va introduir en el camp de la lapidació, en què va descobrir el seu camí: el treball amb les mans, faceta que ràpidament el va portar a la necessitat d’expressar-se amb el metall i a entrar a l’escola de joieria (CEGJ). Allí es va formar en fabricació de joieria, disseny i encastat, i amplià de seguida el seu interès cap a la fosa a la cera perduda.

En l’actualitat fa treballs tant per encàrrec com dissenyant i creant peces pròpies. Tot un camí que abasta ja trenta anys d’aprenentatge, creixement i recerca en el qual encara es troba buscant nous llenguatges i tècniques d’expressió.

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Ornamentació
+
Joier/a

Andreas Manios

Ornamentació
+
Bijuter/a

Omar Gallizia

Ornamentació
+
Joier/a

Sebastián Franco

Ornamentació
+
Joier/a

Sergio Javier Garrido