DNA Ibiza

Ornamentació

Andreas Manios

Joier/a

PRODUCTES

Joies de plata i plata banyada en or, combinades amb pedres semiprecioses.

633434019633434019dna@dna-ibiza.com

XARXES SOCIALS

Darrere de DNA EIVISSA hi ha Dimitris i Andreas, dos dissenyadors de joies de Grècia que fa temps que han aconseguit el reconeixement internacional.

La seua associació va començar el 2003 a Atenes i en molt poc temps varen forjar un estil personal, caracteritzat per la destresa artesanal, l’atenció al detall, la imaginació il·limitada i emocions poderoses. Viatjant per tot el món per trobar noves fonts d’inspiració i col·leccionar pedres semiprecioses úniques, varen arribar a Eivissa. El caràcter cosmopolita d’aquesta illa balear els va venir com l’anell al dit. En poc temps varen  començar a encantar tant la gent d’Eivissa com els visitants amb l’elegància del seu art.

Realitzen joies de plata i plata banyada en or, combinades amb pedres semiprecioses. Màxima qualitat i disseny atemporal per a tots els gustos. Elegants creacions inspirades en la bellesa de la naturalesa i les seues formes. Els seus dissenys van des de línies molt minimalistes fins a dissenys més complexos amb èmfasi en els detalls. Dos dissenyadors molt diferents, cadascun amb el seu propi estil personal que, no obstant això, es complementen a la perfecció per crear un resultat únic com és la joieria DNA Eivissa.

ON TROBAR ELS SEUS PRODUCTES

Online

www.dna-ibiza.com

Tornar al llistat d'artesans

ALTRES ARTESANS

Ornamentació
+
Joier/a

Sergio Javier Garrido

Ornamentació
+
Joier/a

Jaime Parejo Fornés

Ornamentació
+
Joier/a

Sebastián Franco

Ornamentació
+
Joier/a

Benjamín Castillo Ballesteros